Site Rengi

DOLAR 33,9905
EURO 37,8430
ALTIN 2.821,50
BIST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 23°C

Emet Belediyesinde işçilerin bir yıl sonra tam maaşları hesaplarına yatırıldı

Emet Belediyesinde işçilerin bir yıl sonra tam maaşları hesaplarına yatırıldı
12.07.2024
A+
A-

Yaklaşık bir yıldır tam maaş alamayan Emet Belediyesi işçilerinin, 2024 Temmuz ayı maaşlarının tam olarak hesaplarına yatırıldığı bildirildi.

Emet Belediyesinde 2023 yılı Temmuz ayında başlayan mali kriz, işçilerin belini bükmüştü. İşçiler yaklaşık bir yıldır eksik maaş alırken, ikramiye ve benzeri haklarını da alamıyorlardı. Kaynak arayışlarının sürdüğünü belirten Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu ay işçilerimizin alın teri olan maaşları hesaplarına tam olarak yatırıldı. Yaklaşık bir senedir mağdur olan işçilerimizin içeride kalan alacaklarını ödemek için mali disiplin sağladık ve kaynak arayışımız devam ediyor. İşçimiz sıcak soğuk demeden gece gündüz alın teri döküyor. Bizler burada oldukça elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

“Boyumuzu aşan borçla karşı karşıyayız”

Belediyenin bütçesini oldukça aşan mali yükle karşılaştıklarını belirten Başkan Koca,” Göreve geldiğimiz günden beri boyumuzu aşan borçla karşı karşıyayız, bunun üstesinden gelmek zor ama Allah’ın izniyle başaracağız. Hiçbir çalışanın emeğini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

Emet belediyesinde çalışan 140 işçinin maaş, ikramiye ve benzer alacaklarının toplam 13-14 milyon arasında olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.