Site Rengi

DOLAR 32,6610
EURO 35,4440
ALTIN 2.506,82
BIST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Cts 31°C
Paz 33°C
Pts 34°C
Sal 33°C

Emet MYO’da afet farkındalık eğitimi

Emet MYO’da afet farkındalık eğitimi
29.05.2024
A+
A-

Emet Meslek Yüksekokulunda ve Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından afet farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Böl. Bşk. Öğr. Gör. Zeliha Erol’un moderatörlüğünü yaptığı eğitime, konuşmacılar Kütahya İl Afet ve Acil Durum Eğitim Şube Müdürlüğü’nden Eğitim Uzmanı Erdal Bölük ile Eğitmen Ercüment Kök’ün yanı sıra Emet MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Mehmet Kılıç, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Eğitim Uzmanı Erdal Bölük ile Eğitmeni Ercüment Kök tarafından, afetler öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda bilgi verildi. Afetlerde nasıl güvenli bir şekilde hareket edeceği, temel ilk yardım bilgileri ve afet öncesi hazırlıklar hakkında pratik bilgiler aktarıldı. Ayrıca, afet anında nasıl acil durum planı yapacağı ve gerektiğinde nasıl yardım isteneceği konularında da bilinçlendirme yapıldı. AFAD Gönüllülük Sistemi ve AFAD Acil Mobil Uygulaması hakkında da öğrencilere bilgi verildi.

Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Öğr. Gör. Mehmet Kılıç tarafından, Eğitim Uzmanı Eğitmen Ercüment Kök ve Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Böl. Bşk. Zeliha Erol tarafından Eğitim Uzmanı Erdal Bölük’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Eğitim, konuşmacıların öğrencilerin sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.