Site Rengi

DOLAR 34,0565
EURO 38,0492
ALTIN 2.827,77
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Emine Tuç Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Oldu

Emine Tuç Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Oldu
07.08.2024
A+
A-

Eskişehir’in en başarılı okul müdürlerinden Emine Tuç Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı oldu. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı kadrosu 6’ya çıkarken, Murat Arıcan’da kadrolu olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandı.
İlimizde eğitim yöneticisi olarak yıllarca başarılı işlere imza atan Emine Tuç’un Eskişehir İl Milli Eğitim Yardımcılığı görevine getirilmesi sevinçle karşılandı. Sadece eğitim camiasında değil, kentte sevilen ve takdir görülen bir isim olan Tuç’un yeni görevinde de başarılarını sürdürmesi bekleniliyor.

EMİNE TUÇ’UN ÖZGEÇMİŞİ

Anadolu üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Dilller Eğitimi Fransızca Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Tuç. ilk görevine ilk defa Batman / Merkez Milli Eğitim Vakfı İlköğretim okulunda başladı. Ardından sırasıyla Batman 19 Mayıs İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği , Eskişehir Ata İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği ve müdür yardımcılığı, Melahat Ünügür Ortaokulunda Müdür Baş Yardımcılığı, Milli Zafer ve Ertuğrulgazi İlkokullarında Okul Müdürü olarak görev yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.