Site Rengi

DOLAR 34,1793
EURO 38,2264
ALTIN 2.937,11
BIST 9.829,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Açık
Eskişehir
30°C
Açık
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 20°C
Pts 15°C

Engin Vural’dan sert tepki: “Odunpazarı’nda çöpler yığılırken, belediyenin önceliği başka şehirler!”

Engin Vural’dan sert tepki: “Odunpazarı’nda çöpler yığılırken, belediyenin önceliği başka şehirler!”
26.09.2024
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, Odunpazarı Belediyesi’nin çöp toplama araçlarını Bilecik’e göndermesine sert tepki gösterdi.

Odunpazarı Belediyesi’nin önce kendi sorumlu olduğu mahallelerdeki görevini yapması gerektiğini belirten Başkan Vural, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Son dönemde Odunpazarı sakinlerinin sıklıkla dile getirdiği çöp birikme sorunları ve CHP’li Odunpazarı Belediyesi’nin yetersiz hizmet anlayışı bir kez daha gündemde.

Vatandaşlarımızın haklı tepkileri ortadayken, belediyenin çöp toplama araçlarını Eskişehir’den kilometrelerce uzakta bulunan Bilecik’e gönderme kararı önceliklerinin ne kadar yanlış olduğunu gözler önüne seriyor.
Bu, sadece bir yönetim zaafiyeti değil, Odunpazarı halkına karşı açık bir sorumluluk ihlalidir.
Belediyenin asli görevi, kendi ilçesindeki temel hizmetleri aksatmadan yürütmek iken, araçların başka illere yönlendirilmesi, Odunpazarı sakinlerinin yaşam kalitesini düşüren tutumdur.

Odunpazarı’nın birçok mahallesinde çekilen bu fotoğraflar, sorunun ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. İnsanlar evlerinin önündeki çöp yığınları ile baş başa bırakılmış.
Biz, AK Parti olarak, bu ihmalkarlığın peşini bırakmayacağız. Eskişehir’deki her bir
vatandaşımızın sağlıklı, temiz ve yaşanabilir bir çevrede yaşama hakkını savunmaya devam edeceğiz. Odunpazarı halkının en temel ihtiyacı karşılanmazken çöp arabaları Bilecik’e çöp toplamaya gönderilemez. Belediye başkanı üzerine ismini yazınca çöp toplama aracının kendisinin olduğu zannına kapılmasın. O araçlar Odunpazarı halkınındır ve Odunpazarı halkına hizmet etmelidir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.