Site Rengi

DOLAR 34,0625
EURO 38,0418
ALTIN 2.834,55
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Eskişehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu

Eskişehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu
31.08.2024
A+
A-

Eskişehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

26 Ağustos 1071 Malazgirt ve 30 Ağustos Büyük Zafer’in 102. Yılı kapsamında, Eskişehir Kızılelma Turan Derneği tarafından Odunpazarı Alaattin Camisi’nde ikindin namazı öncesi tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Namaz sonrası Dernek Başkanı Ahmet Hızlan konu ile ilgili yaptığı konuşmasında, “30 Ağustos Zafer Bayramı; bizim için tam bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin olmuştur. Bu zafer Anadolu insanının kararlı duruşu ve fedakârlığı ile ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri başarısının yanında din, dil, ırk ve inanç ayrımı gözetmeksizin omuz omuza mücadele veren bir halkın kahramanlık destanıdır.

Tarihi; şanlı zaferlerle dolu büyük Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranlarımla anıyorum. Yattıkları yer nur, mekânları cennet olsun’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.