ESO-SIEMENS Tedarikçi Günleri gerçekleştirildi

Eskişehir Sanayi Odası’nca (ESO) üyelerine yeni iş fırsatları sağlamak için düzenlenen ESO Tedarikçi Günleri etkinlikleri kapsamında, dünyanın lider teknoloji şirketlerinden SIEMENS iş birliğiyle “SIEMENS Tedarikçi Günleri” organizasyonu gerçekleştirildi.
ESO’nun ev sahipliğinde yapılan etkinlikte, SIEMENS yetkilileri ile Eskişehirli sanayiciler bir araya geldi. Program kapsamında, yerel firmaların SIEMENS’in tedarik zincirine dahil olabilmeleri için gerekli kriterler ve iş birliği süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir sanayisinin yüksek teknoloji ve uluslararası iş ağlarına entegre olmasının önemine değinerek, “SIEMENS gibi dünya devi firmalarla üyelerimizi bir araya getirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu tarz etkinliklerle yerli üreticilerimizin küresel pazarda daha güçlü bir şekilde yer almasını hedefliyoruz” dedi. Katılımcı firmalar, SIEMENS ile potansiyel iş birlikleri için doğrudan temas kurma ve ürün/hizmet portföylerini tanıtma fırsatı buldu. ESO, bu tür buluşmalarla sanayicilerin hem ihracat potansiyelini artırmayı hem de yüksek katma değerli üretime geçişlerini desteklemeyi sürdürüyor.
