Site Rengi

DOLAR 34,1793
EURO 38,2264
ALTIN 2.937,11
BIST 9.829,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Açık
Eskişehir
30°C
Açık
Cum 31°C
Cts 30°C
Paz 20°C
Pts 15°C

ESOGÜ Rektörlüğü’nden dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren ESOGÜ’lü akademisyenlere teşekkür

ESOGÜ Rektörlüğü’nden dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren ESOGÜ’lü akademisyenlere teşekkür
26.09.2024
A+
A-

Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan ve 2023 verilerini içeren “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer alan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) akademisyenlerine, ESOGÜ Rektörlüğü tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Öncesinde ESOGÜ Yönetimi başarılı bilim insanları ile kahvaltıda bir araya geldi. ESOGÜ Yönetim Kurulu toplantısının ardından ise teşekkür belgesi takdim töreni gerçekleştirildi. Belge takdim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, bu yıl listeye giren ESOGÜ’lü akademisyen sayısının artmasının kendileri açısından sevindirici ve gurur verici bir tablo olduğunu ifade etti. ESOGÜ’de yayın yapan ve uluslararası projelere imza atan ciddi bir akademisyen grubu olduğunu dile getiren Prof. Dr. Kamil Çolak, bu akademisyenler sayesinde üniversitelerinin sıralamalarda belli yerlere geldiğini belirterek, listeye girmeye hak kazanan tüm ESOGÜ’lü bilim insanlarına teşekkür etti. ESOGÜ’lü 17 bilim insanı Hollanda merkezli yayıncılık şirketi tarafından yayımlanan, dünya genelinde bilim insanlarının bilimsel üretkenliklerine ve çalışmalarının kalitesine göre sıralandığı listeye “kariyer boyu etki” ve “yıllık etki” olmak üzere iki kategoride yüzde 2’lik dilime girerek dahil olmuşlardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.