Site Rengi

DOLAR 32,1895
EURO 34,9565
ALTIN 2.504,84
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 29°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
29°C
Hafif Yağmurlu
Çar 25°C
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 21°C

ETO Başkanı GÜLER “Şehrin Sorunları Çözüm Bekliyor”

ETO Başkanı GÜLER “Şehrin Sorunları Çözüm Bekliyor”
01.05.2024
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Nisan olağan meclis toplantısında Eskişehir’in trafik ve Kuzey çevre yolu sorunun çözülmesi, şehirde yeni imar alanlarının açılması, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı tren projesinden Eskişehir’in çıkarılmaması gerektiğini kaydetti.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Nisan olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Mustafa Çekiç Meclis Salonu’nda Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda meclis gündem maddeleri karara bağlandı. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, yerel seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte şehrin bekleyen sorunlarının acilen çözüme kavuşturulması gerektiğine dikkat çekti.

Esnaf ve tüccar da UKOME’de temsil edilmeli
Eskişehir’deki trafik sorunun artarak devam ettiğini belirten Güler, bu sorunun çözümü için iş dünyasının da UKOME’ye dahil edilmesi gerektiğini söyledi. UKOME’nin aldığı kararların esnaf ve tüccarı yakından ilgilendirdiğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, UKOME’de iş dünyasından da temsilcilerin olması halinde esnaf ve tüccarın da trafiğe dair taleplerini iletebileceğini ve sorunların hızla çözülebileceğini kaydetti.

Kuzey Çevre yolu meselesi hızla çözüme kavuşturulmalı
Eskişehir’de yıllardır çözüm bekleyen diğer bir sorunun da Kuzey Çevre Yolu olduğunu belirten ETO Başkanı Metin Güler, her sabah ve akşam yaklaşık 100 bin kişinin çevre yolundan göç ettiğini dile getirdi. Mevcut çevre yolunun şehir içinde kaldığını, Şehir Hastanesi, OSB, sanayi siteleri ve Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ne de ulaşımın çevre yolu üzerinden sağlandığını belirten Güler, çevre yolu sorununun hızla çözüme kavuşturulması
gerektiğinin altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.