Site Rengi

DOLAR 32,7525
EURO 35,0851
ALTIN 2.450,67
BIST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 28°C
Açık
Eskişehir
28°C
Açık
Paz 29°C
Pts 31°C
Sal 34°C
Çar 32°C

ETO BAŞKANI GÜLER’DEN İLK BEŞ YÜZDE YER ALAN ŞİRKETLERE TEŞEKKÜR

ETO BAŞKANI GÜLER’DEN İLK BEŞ YÜZDE YER ALAN ŞİRKETLERE TEŞEKKÜR
25.06.2024
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023 sıralamasında yer alan Eskişehir merkezli firmalara ve Eskişehir’de faaliyet gösteren sanayi tesislerine şehir ekonomisine kattıkları değer adına teşekkür etti. 

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023 sıralamasında yer alan Eskişehir merkezli firmalar ve merkezi şehir dışında olup da Eskişehir’de üretim yapan sanayi tesisleri hakkında değerlendirmede bulundu. Eskişehir sanayisinin her yıl gelişme kat ettiğini ve 5 milyar dolar ihracat hedefine adım adım yaklaştığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’deki yeni sanayi tesisi yatırımlarının da 5 milyar dolar hedefine ulaşmayı kolaylaştıracağını söyledi.

Eskişehir markaları ülke ekonomisine değer katıyor

Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023 sıralamasında Eskişehir merkezli Eti Gıda San. ve Tic. A.Ş., Tusaş Motor Sanayii A.Ş., Renta Elektrikli Ev Aletleri, Korel Elektronik ve Alp Havacılık’ın yer almasından memnuniyet duyduğunu belirten ETO Başkanı Metin Güler, sıralamada yer alan firmaları ve çalışanlarını tebrik etti. Eskişehir sanayisinin ihracatıyla, istihdamıyla hem şehir hem de ülke ekonomisine değer kattığını belirten Güler, Eskişehir’in sanayi tesislerinin ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine destek olduğunu dile getirdi. 

 

Merkezi Eskişehir’de olmayan firmalara da teşekkür 

 

Merkezi şehir dışında olup da Eskişehir’de üretim yapan Arçelik, Ford Otosan, ETİ Maden İşletmeleri, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş, Şişecam, Yorglass, Pınar Süt Mamulleri, Çimsa, Modern Oluklu Mukavva’nın da Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023 sıralamasında yer aldığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’e ve ülke ekonomisine kattıkları değer dolayısıyla bu firmaları da tebrik etti. 

Eskişehirli tüccar çalışmaya, sanayici üretmeye devam ediyor

Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasındaki Eskişehir firmalarının sayısının artmasının şehrin istihdamının ve refahının da artması anlamına geldiğini belirten Güler, Eskişehir’in tüccar ve sanayicisinin tüm zorluklara rağmen kararlılıkla çalışmaya, üretmeye, katma değer sağlamaya ve istihdam oluşturmaya devam ettiğini dile getirdi. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.