Site Rengi

DOLAR 34,5424
EURO 36,0063
ALTIN 3.006,41
BIST 9.549,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 1°C
Çok Bulutlu
Eskişehir
1°C
Çok Bulutlu
Paz 2°C
Pts 3°C
Sal 4°C
Çar 7°C

Gastronomi Bölümü Öğretim Elemanları Kore Yemekleri Finalinde

15.08.2019
A+
A-

Kore mutfağını tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçlayan “2018 Kore Yemeği Yapma Yarışması”nın Türkiye ön eleme sonuçları belli oldu. 
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Öğretim Görevlisi Şeyda Yayla ve Öğretim Görevlisi İsmail Konuk “2018 Kore Yemeği Yapma Yarışması”nın Türkiye ön elemesini geçerek finale kalan 12 yarışmacı arasında yer almayı başardı. 
Finalde turunda yarışmacılara yemek yapımı için 1 saatlik süre verileceği ve yarışmacıların, yemek yapımını bitirdikten sonra 3 dakika boyunca jürilere yaptıkları yemekler hakkında sunum yapacakları açıklandı. Kore Kültür Merkezi`nde 4 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’da düzenlenecek olan 2018 Kore Yemeği Yapma Yarışması finalinin, Ankara Kore Kültür Merkezi Açıkhava Sahnesinde gerçekleştirileceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.