Site Rengi

DOLAR 32,2152
EURO 34,6404
ALTIN 2.390,86
BIST 10.196,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 21°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Gedizli sporcular Bulgaristan’da destan yazdılar

Gedizli sporcular Bulgaristan’da destan yazdılar
27.04.2024
A+
A-

Bulgaristan’da düzenlenen Kick boks Eurocup turnuvasında Gedizli sporcular büyük başarı elde ederek tarıh yazdı.

WAKO (World Association Of Kick Boxing Organizations) Uluslararası Kick Boks organizasyonları içerisinde yer alan Top Ten Bulgaria Eurocup Şampiyonasında müsabakaya davet edilen ve ülkemizi temsil eden sporcuların içinde Gedizli sporcularından da oluşan ekip ülkemizi Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde 21 ülke ve 804 sporcunun katıldığı Top Ten Bulgaria Avrupa Kupasında temsil ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Bu kapsamda uluslararası 21 ülkenin katıldığı şampiyonada, Gedizli sporculardan Aybars Ocak alt minik erkek müzikli form Avrupa birincisi, Selim Ocak büyük erkek point fighthing takım olarak Avrupa üçüncüsü, Muhammed Keskin veteran erkek point fighting 94 kiloda Avrupa ikincisi, Selim Ocak büyük erkek 89 kg kicklight Avrupa üçüncüsü, Nursen Ecren Keskin müzikli form minik bayan Avrupa birincisi, Muhammed Keskin veteran erkek +94 point fighting Avrupa ikincisi oldu.

Konuyla ilgili konuşan Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Milli Takım ile birlikte gittiğimiz şampiyonada Gediz ekibi olarak büyük bir başarı elde ettik. Antrenörlerimizden Duygu Doğrayan Ocak ve Gedizli hemşerimiz Filiz Pektaş hakemlik görevini en iyi şekilde yerine getirdiler. İnşallah bundan sonraki süreçte daha büyük başarılar kazanmak için durmadan çalışacağız.

Kaymakamımız Hakan Alkan öncülüğünde başlayan Halk Eğitim Merkezi Kickboks Kursları Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde devam ediyor. Yeni kayıtlarımız başladı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.