Site Rengi

DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Çok Bulutlu
Eskişehir
27°C
Çok Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 27°C

Gözyaşlarını Tutamadı

15.08.2019
A+
A-

Ak Parti Eskişehir Eski İl Başkanı Milletvekili Aday Adayı Dündar Ünlü, Haberötesi muhabirinin duygu ve düşüncelerini sorması üzerine göz yaşlarını tutamadı.

24 Haziran Genel Seçimler Aday Adaylığı Tamayül Yoklamasında partililerle bir araya gelen Ünlü, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Haber Ötesi muhabirinin gündeme ilişkin duygu ve düşüncelerini sorması üzerine gözyaşlarına hakim olamayan Ünlü, "Süreci sağlıklı bir şekilde atlatmayı temenni ediyorum. 24 Haziran'dan sonra Türkiye'nin önünü açacak yeni bir dönemin başlayacağı çok daha güzel göreceğimiz bir süreç istiyoruz. Ayakları sağlam yere basan bir sistem ile birlikte çok daha güzel günler göreceğimize inanıyorum. Ayrıca Eskişehir'de bundan sonra bu sistemle birlikte çok daha gelişmiş kalkınan bir şehir olarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.