Site Rengi

DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2.725,36
BIST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
24°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 28°C
Çar 29°C

Gürhan Albayrak: “Yasanın temelinde sahiplendirme var. Bazıları yalnızca siyasi prim peşinde”

Gürhan Albayrak: “Yasanın temelinde sahiplendirme var. Bazıları yalnızca siyasi prim peşinde”
23.07.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, son günlerde gündemde olan başıboş sokak hayvanları konusunda hazırlanan yasa teklifi üzerine açıklamalarda bulundu. Hazırlanan yasa teklifinin temelinde sahiplendirme olduğunu ve bazılarının siyasi prim çabasına girdiğini belirten Albayrak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Ya tutarsa diye her konuda siyasi prim çabasında olanlarda bugün… Sokakta sürüler halinde gezen başıboş köpekler olmaz, olmamalı. Bütünüyle istisnai bir durumu katliam yasası olarak sunup toplumu etkilemeye çalışmak, kasıtlı şekilde milletimizin huzurunu kaçırmaktır.

AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Abdullah Güler’in de belirttiği gibi meclisimize sunulan bu yasa teklifi, katliam yasası değildir. Aksine bu yasanın temelinde sahiplendirme vardır. Tavrımız nettir. Gezi olaylarına atıfta bulunarak akıllarınca devletimizi tehdit eden CHP’li il başkanına ve avanelerine birkaç kelam da ben edeyim;
Gerçekten, bu durumu Gezi olayları ile bağdaştırmak nasıl bir akıl tutulmasıdır?
Gezi olayları vatana ihanettir. Memleketimizi yakıp yıkanları ve ülkemize milyarlarca lira zararı olan bu olaylarla övünmek neyin nesidir? Eğer mesele ağaçsa, güzel Hamamyolumuzda CHP’li Odunpazarı Belediyesi ekipleri ağaçları keserken neden hiçbirinizin sesi çıkmadı?

Yine, Odunpazarı Belediyesi’ne ait barınakta 2018 yılından bu yana ölüme terk edilen hayvanlarımız için tek kelime ettiniz mi? Yalnızca kendinizin mi hayvansever olduğunu düşünüyorsunuz?
Köpek sürüleri tarafından okula giderken veyahut sokakta oyun oynarken evlatları katledilen anne ve babalara ne diyeceksiniz? CHP İl Başkanı Talat bey 25 yıldır yönettikleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne ait tek bir
hayvan barınağı olmadığını biliyor mu? “Ortada bir çözüm önerisi varken, hiçbir çözüm sunmadan klasik CHP zihniyeti ve nefret dili çığırtkanlığına ne demeli?

Üzücü ve talihsiz bir açıklama. Devletimizi tehdit edenler asırlardır her daim boylarının ölçülerini aldılar ve almaya da devam edecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yorumu milletimizin vicdanına bırakıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.