Site Rengi

DOLAR 34,2075
EURO 37,8349
ALTIN 2.912,12
BIST 9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Açık
Eskişehir
24°C
Açık
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 28°C
Paz 22°C

Hisarcık Atatürk İlkokulunda çevre temizliği etkinliği

Hisarcık Atatürk İlkokulunda çevre temizliği etkinliği
02.10.2024
A+
A-

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu öğrencileri, okulda çevre bilincini oluşturmak amacıyla okul bahçesinde ve okul çevresinde çevre temizliği yaptılar.

Atatürk ilkokulu öğrencileri sınıf öğretmenleri nezaretinde okul bahçesi ile okul çevresindeki cadde ve sokaklarda çevre temizliği gerçekleştirdiler. Minik öğrenciler okul bahçesi ve çevresindeki çöpleri tek tek toplayarak çöp torbalarına doldurdular.

İnsan sağlığı açısından çevrenin korunmasının ve temiz tutulmasının önemli olduğunu söyleyen Okul Müdürü Pelin Solak,” Öğrencilerin çevreye duyarlılığını arttırmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte çevre temizliğinin önemi, doğanın zarar görmesine ve kirlenmesine sebep olan maddelerin nelerden oluştuğu konularında öğrencilere eğitim verildi. Daha sonra ise öğretmen ve öğrenciler ellerindeki çöp torbalarıyla okul bahçesi ve çevresindeki çöpleri topladılar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.