Site Rengi

DOLAR 34,0900
EURO 38,0949
ALTIN 2.841,08
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 21°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Hurda egzoz parçalarından insan ve köpek figürleri oluşturdu

Hurda egzoz parçalarından insan ve köpek figürleri oluşturdu
04.07.2024
A+
A-

Eskişehir’de bir sanayi çalışanının hurda egzozlardan yaptığı insan ve hayvan şekilleri müşterilerin ilgisini çekiyor.
Otomobillerde egzoz, kaporta ve boya gibi sanayi işleriyle uğraşan Sercan Ay, yaklaşık 5 yıl önce elindeki çürük parçalarla ilginç şekiller yaptı.

Hurda egzoz parçaları ile insan ve köpek figürü oluşturan Ay, dükkanının maskotunu kendi elleriyle tasarladı. İlginç görüntülü figürler, müşterilerin de beğenisini kazandı. Esnaf, vatandaşlar isterse ilerleyen günlerde bu tarz figürlerin yenisini yapabileceğini ifade etti.

“Bu heykeli eski çıkan çürük egzozlardan yaptık”
Ercan Ay, “Bu şekilleri eski çıkan çürük egzozlardan yaptık. Görenler fotoğraf çekip, ‘Güzel olmuş’ diyorlar. Olumlu yorumlar alıyoruz. Yaklaşık 5 senedir dükkanın maskotu ve sembolü olarak burada duruyor. Biz bunun köpeğine Johnny diyoruz. Adama henüz bir isim koymadık. Bundan başka böyle çalışmalarımız olmadı ama istek gelirse devamını getiririz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.