Site Rengi

DOLAR 34,0213
EURO 38,0053
ALTIN 2.831,63
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Jale Nur Süllü hakkında CHP’yi karıştıran İddia !

Jale Nur Süllü hakkında CHP’yi karıştıran İddia !
20.08.2024
A+
A-

Alpagut’ta Altın Madeni arama çalışmaları  hakkında halkı bilgilendirme  toplantısında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Çelik ve Şirket  yetkilileriyle tartışan ve toplantıyı  provake etmek isteyen marjinal grupların önünü açan CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’nün oğlunun ofisinde  Şirket yetkilileriyle ” Özel Görüşmeler ” yaptığı  iddia edildi.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen ve Odunpazarı Belediyesi’nin kontrolü altında oldugu  iddia edilen ” İstikbal Gazetesi”nde yer alan habere göre,Bir takım Sol franksiyon gruplar maden ocağına karşı mücadele verirken CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’nün şirket yetkilileri ile özel görüşmeler yaptığı ileri sürüldü.

İstikbal Gazetesinin haberi lu şekilde

Geçtiğimiz günlerde yapılan bilgilendirme toplantısında gergin anlar yaşandı. Eskişehirliler şirket yetkilileri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Çelik’e ve Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’e tepki gösterdiler.Maden ocağı girişimine karşı mücadele verilirken CHP Milletvekili Jale Nur Süllü hakkında şok iddialar ortaya atıldı.

 

Özel ofiste sır görüşmeler

CHP Milletvekili Jale Nur Süllü’nün, siyanürlü maden ocağı kurmak isteyen şirketin Eskişehir’deki yetkilisi Mehmet Eğriboyunuoğlu ile iki kez özel görüşme yaptığı ileri sürüldü. Jale Nur Süllü’nün, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde bulunan özel ofisinde yapıldığı ileri sürülen görüşmelerin içeriği hakkında değişik iddialar ortaya atılıyor. Gergin geçen bilgilendirme toplantısı sırasında şirket yetkilisinin Jale Nur Süllü’ye ‘’anlaşmamız böyle değildi’’ dediği ve Milletvekili Süllü’nün de ‘’olacak o kadar’’ yanıtını verdiği ileri sürülüyor.

Milletvekili Süllü’ye sorular;

Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi’ndeki özel ofisinizde Şirket yetkilisi Mehmet Eğriboyunoğlu ile 2 kez görüşme yaptınız mı?

Şirket yetkilisiyle 2 kez görüşme yaptıysanız, görüşmelerin içeriği ve sonucu nedir? Bu görüşmeler yapıldıysa görüşmelerden CHP Genel Merkez yönetiminin bilgisi var mıdır?

Eskişehir kamuoyunun etkilenmesi konusunda şirket yetkililerine önerilerde bulundunuz mu?

Bilgilendirme toplantısında şirket yetkilisinin size söylediği ileri sürülen ‘’anlaşmamız böyle değildi’’ sözü ne anlama geliyor?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.