Site Rengi

DOLAR 34,1973
EURO 37,5452
ALTIN 2.876,76
BIST 9.122,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Kazım Kurt’a tepki İbrahim Akar’dan geldi

Kazım Kurt’a tepki İbrahim Akar’dan geldi
10.10.2024
A+
A-

Eğitim Bir-Sen Eskişehir şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Akar;Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un önceki gün Belediye meclisinde okullara yaptıkları yardım ve hizmetleri  anlattıgı konuşmasına tepki  göstererek Volkan Doğan jargonunu hatırlatır bir ifadeyle”Atma Kazım Din Kardeşiyiz ” dedi.

İbrahim Akar; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım  Kurt, Belediye meclis toplantısında Odunpazarı bölgesindeki bazı okulların adını vererek belediyenin bu okullardan gelen talepler sonucu bu okulları temizlediğini söylemiş. Üyemiz olan bu okul müdürlerine arayıp böyle bir temizlik yapıldı mı diye sordum. Arkadaşlarımız Odunpazarı belediyesinden okul temizliği konusunda bir taleplerinin olmadığını böyle bir temizliğin de söz konusu olmadığını söylediler.

Sanırım Kazım bey belediyenin okul bahçesindeki çöp kutularındaki çöpleri almayı, okulun bahçesinin istinat duvarı dışındaki arsaların kuru otlarını biçmeyi okul temizliği olarak görüyor. İsmi geçen okulların temizliğini yaptık diye mecliste konuşması bir algı siyasetinin ötesinde değildir. Okul bahçesindeki çöp kutusunu boşaltmak nasıl okul temizlemek oluyor anlamış değiliz. Pes doğrusu!

Sayın Kurt zamanında Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arsasındaki belediye payını yeni okul yapılması için milli eğitime vermemek için direnirken “belediye payını PEŞKEŞ çekmem” dediği günleri unutmuşa benziyor.

İbrahim Akar;Sayın Kurt’un belediye payını peşkeş çekmem diye direnmesi yeni okul inşaatının başlamasını 3 yıl geciktirmişti. Sayın başkan o dönem bu kadar kuru inat etmeseydi belkide bu okulumuz şimdiye kadar çoktan eğitime başlamış olacaktı. Kendisi unutmuş olabilir ama biz bunları çok iyi hatırlıyor ve kendisine hatırlatıyoruz.

0

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.