Site Rengi

DOLAR 32,2470
EURO 34,8133
ALTIN 2.436,07
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 13°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Kent Konseyi Gençlik Filminde

15.08.2019
A+
A-

Çekimleri Eskişehir’de yapılan ve Eskişehir Kent Konseyi’nin geleneksel “Satın Alma, Sahiplen Pati Şenliği”nin de yer aldığı “Öğrenci Kafası Soygun” filmi Eskişehir galası ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Galaya Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu, Yönetmen-Yapımcı Ayhan Sonyürek, film oyuncuları, kent konseyi üyeleri ve davetliler katldı. Üniversiteli bir grup arkadaşın eğlenceli macerasını beyaz perdeye taşıyan filmin ilk gösterimi davetliler ile izlendikten sonra, konuşmalar ve plaket takdimi yapıldı. Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy flmin yönetmi Ayhan Sonyürek ve oyuncuları teirik ederek “Eğlenceli bir gençlik filminin yanı sıra sokak hayvanlarına karşı da anlamlı mesajların verildiği bir film izledik. Ayrıca, Türkiye’de ilk kez bir Kent Konseyi hem de böyle önemli bir konuyla filme dâhil oluyor. Üniversite öğrencilerinin, sokak hayvanları ile duyarlı bir şekilde sürdürdüğü ilişkileri sinema lezzetyle anlatan film, hem ortaya koyduğu sinema kalitesi açısından hem de gençlerimizin hayvanlara karşı duyarlılığını göstermesi açısından örnek olacaktır. filmin ilgi çekeceğine inanıyorum. “dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Akçasoy, film yönetmeni Ayhan Sonyürek’e plaket takdim etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.