Site Rengi

DOLAR 32,2606
EURO 34,7542
ALTIN 2.447,03
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 23°C

Kırşehir Belediyesi Boztram’ı inceledi

Kırşehir Belediyesi Boztram’ı inceledi
11.01.2024
A+
A-

Kırşehir Belediyesi’nin Park Bahçeler, Ulaştırma ve Destek Hizmetleri birimlerinden oluşan teknik heyeti Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret ederek pek çok belediyenin ilgisini çeken Boztram Tramvay Projesi hakkında bilgi aldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun vizyon projelerinden biri olan Boztram Tramvay Projesi sadece ilçe genelinde değil ülke genelinde de yoğun ilgi gördü. Kendi bölgelerinde böyle bir projeyi hayata geçirmek isteyen belediyeler de Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunuyor. Proje kapsamında Bozüyük’ü örnek alan Ankara Gölbaşı Belediyesi ve İstanbul Pendik Belediyesi’nin ziyaretlerinin ardından son olarak Kırşehir Belediyesi teknik heyeti de Bozüyük Belediyesi’ne inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Kırşehir Belediyesi’nin Park Bahçeler, Ulaştırma ve Destek Hizmetleri birimlerinden oluşan teknik heyeti tarafından projenin güzergâhları, duraklar, ray mesafe ve yerleşimleri, bilet okuma ve ödeme sistemleri incelendi. Ekip tramvayla yolculuk yaparak BOZTRAM hangarında da araç bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.