Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Kütahya Koruyucu Aile Derneğinden iftar programı

Kütahya Koruyucu Aile Derneğinden iftar programı
25.03.2025
A+
A-

Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Programa koruyucu aileler, ihtiyaç sahibi aileler, yetim ve öksüz çocuklar ile Fevziye Hanım ve Kavaklı Kur’an kursu hafız ve öğrencileri katıldı. Etkinlikte konuşan KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar, kendilerine destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti. Yasemin Çavdar, dernek olarak çocukların mutluluğunu ön planda tutmaya devam edeceklerini belirterek, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Daha sonra Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, yaptığı konuşmada KÜKAD yönetimine bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti. Uslu, “İl genelinde 89 koruyucu ailede 92 evladımız bulunmakta. Bu sayının yarısının Tavşanlı’da olması ayrıca anlamlı” dedi.

İftar programına Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Solmaz, Kütahya Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Havva Gümüş ve MHP İlçe Başkanı Kürşat Öztaş da katıldı.

Program kapsamında çocuklara 200’er TL harçlık ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ayrıca, Hacivat ve Karagöz gösterileri gibi geleneksel oyunlarla çocuklar keyifli anlar yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.