Site Rengi

DOLAR 34,0699
EURO 38,0660
ALTIN 2.835,41
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Kütahya OSB’den çevreye anlamlı katkı

Kütahya OSB’den çevreye anlamlı katkı
08.06.2024
A+
A-

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi, Çevre Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği “Yaşanabilir Gelecek İçin Atıkları Toplamaya Ne Dersin?” sloganıyla başlattığı çöp toplama etkinliğinin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Geçmiş yıllara kıyasla daha yüksek katılım oranına ulaşılan etkinlikte, Kütahya OSB ve Zafertepe Mahallesi arasındaki güzergâhta yol kenarlarında biriken çöpler toplandı ve araçlara yüklendi.

Etkinlik, iki farklı bölgeden toplanan atıkların Siner Mahallesi’nde birleştirilmesiyle başladı. Daha sonra, toplanan çöpler Kütahya Belediyesi çöp araçlarına yüklendi. Katılımcılar, Kütahya OSB yürüyüş parkında düzenlenen yiyecek ve içecek ikramıyla etkinliğin yorgunluğunu attı.

Sosyal farkındalık etkinliği hakkında görüşlerini dile getiren Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, “Çevre bilincinin arttırılması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması adına düzenlediğimiz bu etkinliğe gösterilen yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Kütahya OSB olarak sürdürülebilir bir gelecek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu etkinlikte emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.