Site Rengi

DOLAR 34,2306
EURO 37,6313
ALTIN 2.920,91
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 29°C
Açık
Eskişehir
29°C
Açık
Cts 28°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Milli Eğitim Müdürü Başyiğit’ten LGS Türkiye Birincisi Enes Malik Önsay’a tebrik ve destek

Milli Eğitim Müdürü Başyiğit’ten LGS Türkiye Birincisi Enes Malik Önsay’a tebrik ve destek
02.07.2024
A+
A-

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, 2024 LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavında tam puan yaparak Türkiye birincisi olan Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Malik Önsay’ı makamında ağırladı.

Buluşmada, Enes Malik’in elde ettiği başarıyı kutlayan Müdür Başyiğit, öğrenciyi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başyiğit, bu tür başarıların diğer öğrencilere de ilham kaynağı olduğunu belirterek, Enes Malik’in azmi ve çalışkanlığı ile örnek bir öğrenci olduğunu vurguladı.

Görüşme sırasında Enes Malik Önsay, sınav sürecindeki deneyimlerini ve çalışma yöntemlerini Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile paylaştı. Bu başarıyı elde etmesinde öğretmenlerinin ve ailesinin büyük desteğini aldığını ifade eden Enes Malik, disiplinli ve düzenli çalışmanın önemine değindi. Ayrıca, hedeflerine ulaşma yolunda motivasyonunu yüksek tutmanın ve planlı bir şekilde ders çalışmanın ne kadar etkili olduğunu belirtti.

Bu tür başarıların eğitim camiası için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Başyiğit, tüm öğrencilere yönelik desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, bu başarının il genelindeki diğer öğrencilere de örnek teşkil etmesi gerektiğini dile getirerek, Enes Malik’i bir kez daha tebrik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.