Site Rengi

DOLAR 34,0020
EURO 38,0357
ALTIN 2.832,30
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Miniklerin mezuniyet coşkusu

Miniklerin mezuniyet coşkusu
08.06.2024
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Aşağı Söğütönü Erken Çocukluk Eğitim Merkezi öğrencileri, sona eren 2023-2024 eğitim-öğretim yılını kutladı.

Tepebaşı Belediyesi’nin Yaşam Köyü’nde hizmet veren Aşağı Söğütönü Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan 6 yaş grubu anaokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuray Çayır, Aşağı Söğütönü Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nden mezun olan 29 çocuk ve veliler katıldı. Programda çocukların gruplar halinde gerçekleştirdiği gösteriler renkli görüntülere sahne oldu. Programda daha sonra tüm çocuklar sahneye çıkarak kep atma törenini gerçekleştirdi. Törende konuşan Başkan Yardımcısı Çayır, “Tepebaşı Belediyesi olarak çocuklarımızın her an yanındayız. Bu güzel gösterileri hazırlayan çocuklarımıza ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın bundan sonraki eğitim öğretim hayatında da başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.