Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Müftülük istedi Odunpazarı temizledi

Müftülük istedi Odunpazarı temizledi
22.02.2025
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi, Ihlamurkent Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılan 2’inci Etap ve 4’üncü Etap’ta bulunan camileri temizledi.

TOKİ tarafından Ihlamurkent Mahallesi’nde 2’inci Etap ve 4’üncü Etap’ta yapılan camiler, Odunpazarı Müftülüğü’ne devredildi. Odunpazarı Müftülüğü de Odunpazarı Belediyesi’nden söz konusu camilerin temizliği ile ilgili destek istedi. Odunpazarı Belediyesi de Ramazan Ayı öncesinde cemaatin ibadetine açılacak olan camilerin temizlik ve onarımını gerçekleştirdi. Konu ile ilgili olarak Temizli İşleri, Destek ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her iki camide de çalışma yaptı. Camilerin bahçeler, iç duvar, halıları, tuvaletleri ve abdesthanesi inşaat atıklarından arınarak, temizlendi. Camilerin kapalı olan rögarları açılırken, elektrik aksamı ile ilgili onarımlar da gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, Odunpazarı Belediyesi’nin halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetildiğini vurguladı. Odunpazarı İlçesinde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğine hazır olduklarını kaydeden yetkililer, temizliği ve onarımı yapılan camilerin Odunpazarı halkına hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.