Mürsel Çavdar:“Bayramlar, gönüllerimizi birleştiren müstesna zamanlardır

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mürsel Çavdar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparken, Gazze’deki zulme dikkat çekti.
“Kurban Bayramı; paylaşmanın, kardeşliğin ve merhametin öne çıktığı, gönüllerimizi birbirine yaklaştıran müstesna zamanlardır. Bu bayramın başta Eskişehirli kıymetli hemşehrilerim olmak üzere milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum.

AK Parti MKYK Üyesi Mürsel Çavdar; Bayram sevincinin ne yazık ki yaşanamadığı coğrafyalar da var. Gazze’de zulüm altındaki Filistinli kardeşlerimiz, tüm imkânsızlıklara rağmen bayrama ulaşmanın gayreti içindeler. Kalbimiz ve dualarımız onlarla. Bu bayramda da Filistinli kardeşlerimizi yürekten selamlıyor, onlara olan kardeşliğimizi ve dayanışmamızı bir kez daha ifade ediyoruz.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK Parti olarak mazlumların sesi olmaya, Filistin halkının haklı mücadelesine destek vermeye kararlılıkla devam edeceğiz.
Mürsel Çavdar, Kurban Bayramı’nın birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize güç katmasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”