Site Rengi

DOLAR 34,0783
EURO 38,0674
ALTIN 2.833,55
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Odunpazarı’nda halk merkezleri atölyelerine ön kayıtlar başlıyor

Odunpazarı’nda halk merkezleri atölyelerine ön kayıtlar başlıyor
13.09.2024
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi, çağdaş toplumun kurulmasına; sağlık, eğitim, çevre, kadın ve engelli haklarının savunulmasına; sanatın, kültürün ve vatandaşların kişisel gelişimine katkıda bulunmak için halk merkezlerinde atölyeler açacak.

Atölyelere ön kayıtlar 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak, 20 Eylül Cuma günü ise sona erecek. Odunpazarı Belediyesi, 2024-2025 güz dönemine gümbür gümbür geliyor. 17 ayrı mahallede bulunan 18 halk merkezinde çeşitli branşlar da atölyeler açan belediye, yeni dönemde de adından sıkça söz ettirecek. Ücretsiz gerçekleşecek atölyelerde, kontenjan sınırlaması bulunuyor.

Halk merkezlerinde 25 branşta atölye

Odunpazarı Belediyesi, 2024-2025 güz dönemi için halk merkezleri ile Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde 25 ayrı branşta atölye çalışması gerçekleştirecek. Dikiş, iğne oyası, ahşap ev dekorasyonu, resim, mefruşat, amigurumi, keçe, matematik, Fen bilgisi, Türkçe, İngilizce (Çocuk-yetişkin), modellerle eğlenceli matematik, takı, tığ örücülüğü, doll art, örgü, satranç, okuma -yazma, ahşap ev dekorasyonu, çini, aşçılık, keçe, pastacılık, punch, geri dönüşüm branşlarında açılacak olan atölyeler için ön kayıtlar 16 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Atölyelerle ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, halk merkezleri ile iletişime geçebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.