Site Rengi

DOLAR 34,0767
EURO 38,2161
ALTIN 2.918,10
BIST 9.945,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Açık
Eskişehir
26°C
Açık
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Öğrenci müşterileri dönercilerin yüzünü güldürdü

Öğrenci müşterileri dönercilerin yüzünü güldürdü
25.09.2024
A+
A-

Eskişehir’de okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin öğle yemeklerinde sıklıkla tükettiği tavuk dönerin satışları yoğunlaştı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü itibariyle başladı. Okulların açılmasıyla yaz tatilinde ayrı kaldıkları öğrenci müşterileri ile buluşan esnafın yüzü gülerken, özellikle dönerci işletmelerinde yoğunluk arttı. Birçok öğrenci tarafından fiyatı ve lezzeti nedeniyle tercih edilen tavuk döner, yeni dönemde de yüksek oranda satılıyor. Öğle aralarında yaşanan kalabalık nedeniyle ise birçok işletmede yer kalmıyor. Dürüm, ekmek ve iskender gibi farklı şekillerde tüketime sunulan dönerin fiyatı konusunda öğrencilere yardımcı da olan esnaf, yoğunluğun ilerleyen günlerde daha da fazlalaşmasını bekliyor.

“Özlediğimiz öğrenciler tekrar geldi ve işlerimize bu yoğunluk yansıyor”

Dönerci esnafı Tanju Pekdemir, “Biz, beklediğimiz gibi yine öğrencileri ağırlıyoruz. Şu anda işler çok yoğun. Öğlen saatlerinde boş yerimiz kalmıyor. Normalde paket servis de yapıyoruz ancak öğlen saatlerinde buna pek fırsatımız olmuyor. Alıp giden öğrenciler oluyor. Yer olmadığı için bazıları paket yaptırmak zorunda kalıyor. Biz, öğrenciyi seviyoruz. Özlediğimiz öğrenciler tekrar geldi ve işlerimize bu yoğunluk yansıyor. Öğrencilere zaten gereken indirimleri yapıyoruz. Bu yoğunluğu seviyoruz ve çok şükür, yüzümüz gülüyor. Allah da onların yüzünü güldürsün. Fiyatlarımız çok uygun. Öğrencilere özel indirimler yapıyoruz. Şu anda hem kaliteli hem de ucuz olarak yine tavuk döner tercih ediliyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.