Site Rengi

DOLAR 33,9905
EURO 37,8430
ALTIN 2.821,50
BIST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 23°C

Öğrencilere et parçalama ve sucuk yapımı uygulamalı gösterildi

Öğrencilere et parçalama ve sucuk yapımı uygulamalı gösterildi
06.08.2024
A+
A-

Afyonkarahisar’da stajyer öğrencilere et ürünleri parçalama ve sucuk yapımı konusunda uygulamalı eğitim verildi.

Afyonkarahisar Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüz koordinasyonunda, et ürünleri parçalama ve işleme tesisimizde stajyer öğrencilerimize onaylı üretim süreçleri ve sucuk üretiminin detaylarını inceleme fırsatı sağlandı. Eğitim çalışmasının ardından yapılan açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz, tesisin modern ve hijyenik koşullarında, onaylı üretim süreçlerinin nasıl işlediğini ve sucuk üretiminin tüm aşamalarını yerinde görerek detaylı bilgi edindiler. Bu çerçevede, öğrencilerimize et ürünlerinin parçalanmasından işlenmesine kadar tüm aşamalar ayrıntılı olarak anlatıldı ve uygulamalı örneklerle desteklendi. Bu eğitim çalışması, öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmanın yanı sıra, sektördeki en iyi uygulamaları öğrenmelerini sağlamıştır. Aynı zamanda, onaylı üretim süreçlerinin önemine vurgu yapılarak, kaliteli ve güvenilir gıda üretiminin ülkemiz için ne denli önemli olduğu bir kez daha vurgulanmıştır” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.