Site Rengi

DOLAR 34,0660
EURO 38,0679
ALTIN 2.834,54
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Özel sporcular Frig Maratonu’nda koştu

Özel sporcular Frig Maratonu’nda koştu
16.09.2024
A+
A-

Afyonkarahisar’da bu yıl 13-15 Eylül tarihleri arasında 10. kez düzenlenen Frig Ultra Maratonu, toplam 5 ülkeden 800 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte Marble Systems Tureks’in sponsorluğunda düzenlenen “+1 Farkla Koşuyoruz” parkurunda özel sporcular da yer aldı.

Afyonkarahisar’ın Frigya Vadileri’nde gerçekleştirilen yarışta, 2K, 6K, 12K, 22K, 38K ve 54K olmak üzere çeşitli mesafelerde parkurlar yer aldı. Geçen yıl ilk kez eklenen “+1 Farkla Koşuyoruz” parkuru, bu yıl da özel sporculara ve adaylarına ayrıldı. Toplam 2,5 kilometrelik iki farklı parkurda koşu veya yürüyüş yapan 100’ün üzerinde çocuk, maratona katılım gösterdi.

Maratonun ardından düzenlenen ödül töreninde, madalyalar Marble Systems Tureks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Turunç tarafından takdim edildi. Turunç, “+1 Farkla Koşuyoruz” projesinin, ticari ve sosyal anlamda en gurur duydukları işler arasında olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bu koşuyla özel sporcularımızın ve adaylarının spor yapmasını teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Sporun onların gelişimi ve hayata tutunmaları adına büyük bir katkısı var. Marble Systems Tureks olarak, bu anlamda desteğimizi sürdüreceğiz. Bu özel çalışmada emeği geçen herkese, başta Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Atletizm Federasyonu olmak üzere, teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.