Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Ramazan Artun anısına düzenlenen turnuvada “Soluganlar” şampiyon oldu

Ramazan Artun anısına düzenlenen turnuvada “Soluganlar” şampiyon oldu
10.06.2025
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bağlı Balıköy’de, geçtiğimiz Ramazan ayının ilk günü elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Ramazan Artun anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

16 takımın mücadele ettiği ve büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın finalinde “Soluganlar” şampiyonluk ipini göğüslerken, ikinciliği “Benahspor” elde etti. Final maçında Benahspor, ilk yarıda 3-1 öne geçmesine rağmen, “Soluganlar”ın etkili geri dönüşüne engel olamadı ve sahadan 5-3 mağlup ayrılarak şampiyonluğu rakibine kaptırdı. Turnuvada duygusal anlar da yaşandı; Rahmetli Ramazan Artun’un oğlu Erdem Artun da Benahspor formasıyla sahaya çıkarak babasının anısını yaşattı.

Kütahya TFF hakemlerinin görev aldığı ve 3 gün süren turnuvanın organizasyonunu Osman Artun üstlendi. Turnuva sonunda kupalar, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ramazan Artun anısına düzenlenen bu anlamlı turnuva, sporun birleştirici gücünü ve vefanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.