Site Rengi

DOLAR 32,5296
EURO 35,0940
ALTIN 2.463,32
BIST 10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 29°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 28°C
Cts 31°C
Paz 32°C

SAĞLIK-SEN DEN ES- ES E DESTEK

SAĞLIK-SEN DEN ES- ES E DESTEK
24.10.2022
A+
A-

Eskişehir Sağlık-Sen Sendikası Üyeleri topladıkları bağışları Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek e teslim ettiler Sağlık- Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal Eskişehirspor ziyaretinde; Eskişehir’in Koca Çınarı Eskişehirspor’umuz için 26000 TL hedefiyle yola çıktığımız bağış kampanyasını 32026 TL toplayarak Mehmet Şimşek Başkanımıza teslim ettik.

Eskişehir Sağlık Sen ailesi olarak üyelerimizin bireysel olarak gönderdiği paralar ile bu rakama ulaştık yapmış olduğumuz bu çalışma diğer STK kuruluşları örnek olmasını temenni ediyoruz.

Eskişehirspor’umuz bir Anadolu Efsanesidir. Çocuklarımızın geleceği için Eskişehirspor’umuzun öncelikle Trabzonspor dosyası bir an önce kapatılmalısı uğruna Eskişehir Sağlık çalışanları olarak bir Eskişehir Sağlık Sen ferdi olarak şehrimizin takımına bir nebze katkı sağlamak istedik.
Bu zor günlerde Eskişehir Sağlık Sen olarak Mehmet Şimşek başkanımıza ve yönetim kuruluna her zaman destek olacağımızı onların yanında olacağımızı bildiriyoruz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.