Site Rengi

DOLAR 34,0723
EURO 37,8595
ALTIN 2.795,16
BIST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Sarı Selçik Dede yad edildi

Sarı Selçik Dede yad edildi
29.07.2024
A+
A-

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Selçik köyünde 16’ıncı Sarı Selçik Dedeyi Anma Programı düzenlendi.

Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa Kaymakam Önder Çengel ile protokol üyeleri ve çevre köy, ilçe merkezinden çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Hacı Bektaş Kültür ve Sanat Topluluğu semah ekibi ve Körküler Semah ekibi gösteri sundu. Dil Tengi, Orhan Gürsoy, İbrahim Pala, Öznur Şerbet, Oruç Şerbet, Emre Yücel, Yusuf Erbaş söyledikleri türkü ve deyişlerle geceye renk kattı. Etkinliğe katılan sanatçılara festival adına onurluk takdim edilmesiyle program sona erdi.

Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Özdemir, “Sarı Dede’nin manevi ikliminde bütün dünyaya barış ve kardeşlik dileklerimi iletiyorum. Bu kültür ve inancı yaşayan ve yaşatan, öğretisinden vazgeçmeyen, zalime boyun eğmeyen toplumun tüm bireylerine saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.