Site Rengi

DOLAR 34,1988
EURO 37,5057
ALTIN 2.884,92
BIST 8.964,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 18°C

Şehir Bizim, Takım Bizim” Destek Gecesi ile Eskişehir’de Basketbol Ateşi Yeniden Yanacak

Şehir Bizim, Takım Bizim” Destek Gecesi ile Eskişehir’de Basketbol Ateşi Yeniden Yanacak
10.10.2024
A+
A-

Şehrimizi Türkiye Basketbol 2.Liginde Temsil Edecek Olan Eskişehir Birey Basketbol Takımı, özel bir etkinlik ile Eskişehir halkını ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiriyor. 16 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Sam Royal Otel’de gerçekleşecek olan “Şehir Bizim, Takım Bizim” destek gecesi, Eskişehir’in basketbol sevgisini ve takım ruhunu en üst düzeye çıkaracak.

Bu etkinlik, Eskişehir’in basketbol kültürüne yaptığı katkılarla bilinen Eskişehir Birey Basketbol Takımı’nın başarı yolculuğunu paylaşmak ve şehri takımın etrafında daha da kenetlemek amacıyla düzenleniyor. Geceye, şehrin önde gelen iş insanları, yöneticileri ve sporseverlerinin katılması bekleniyor.

Etkinlikte Neler Olacak?

Basketbol Takımın Lansmanı: Takımın gelişim süreci ve geleceğe yönelik hedefleri.

Özel Misafirler ve Konuşmalar: Eskişehir’in önde gelen isimlerinin takıma ve şehre olan bağlılıklarını anlatan konuşmalar.

Şehrimizdeki Basketbol kültürüne hizmet eden değerli yönetici ve antrenörler

Eskişehir Birey Basketbol Takımı’nın yönetiminden yapılan açıklamada, bu gecenin Eskişehir halkının takımını daha güçlü bir şekilde desteklemesi ve birliktelik ruhunun pekişmesi için önemli bir adım olduğu belirtildi. Ayrıca, taraftar ve sponsor desteği ile yeni başarılar elde etmeyi hedefledikleri ifade edildi.

Tarih: 16 Ekim Çarşamba

Saat: 19:00

Yer: Sam Royal Otel, Eskişehir

Eskişehir’in basketbol tutkusunu daha da yukarılara taşımak için tüm sporseverleri ve şehrin önde gelen isimlerini bu coşkulu geceye davet ediyoruz.

Eskişehir’in kalbi bu gecede atacak!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.