Site Rengi

DOLAR 34,1450
EURO 38,2234
ALTIN 2.917,61
BIST 10.045,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 28°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
28°C
Parçalı Bulutlu
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 30°C
Paz 24°C

‘Sivil Toplum Vizyon Belgesi ve 2. Eylem Planı Tanıtımı’ toplantısına katıldı

‘Sivil Toplum Vizyon Belgesi ve 2. Eylem Planı Tanıtımı’ toplantısına katıldı
25.09.2024
A+
A-

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, ‘Sivil Toplum Vizyon Belgesi ve 2. Eylem Planı Tanıtımı’ toplantısına katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, katılımıyla Ankara’da düzenlenen Sivil Toplum Vizyon Belgesi ve 2. Eylem Planı Tanıtımı’ toplantısına Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu ve İl Müdür Yardımcısı Rahim Duman katıldı. Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan İl Müdürü Türkoğlu, “Bakanlık olarak ’Toplumun her ferdine etkin sosyal hizmet sunarak ülkemizin sosyal kalkınmasında öncü kurum olmak’ vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği gibi güçlü bir sivil toplumun, güçlü bir demokrasinin, güçlü bir devletin birbirinin alternatifi değil tamamlayıcısı olduğuna inanıyoruz. Bu anlayıştan hareketle çalışmalarımızda sivil toplum, akademi, uluslararası kuruluşlar ve özel sektörle yaptığımız iş birlikleriyle gücümüze güç katıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.