Site Rengi

DOLAR 34,0625
EURO 38,0418
ALTIN 2.834,55
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

TOHM sporcularının antrenmanları sürüyor

TOHM sporcularının antrenmanları sürüyor
13.09.2024
A+
A-

Afyonkarahisar’da Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) sporcularının antrenmanları sürüyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) antrenman yapan sporcuları ziyaret etti. Ziyarette, sporcularla yakından ilgilenen ve onların motivasyonunu artırmak için destek veren Kasapoğlu, olimpiyat hedeflerini bir kez daha vurguladı. Kasapoğlu, TOHM sporcularına güvendiklerini belirterek, Afyonkarahisar’dan olimpiyatlara en az dört sporcu göndermeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Kasapoğlu, Afyonkarahisar’ın spor alanında önemli başarılara imza attığını belirtti ve TOHM sporcularına olan güvenini dile getirdi. Kasapoğlu, “Afyonkarahisar, sporun her dalında adından söz ettiren bir şehir haline geldi. Burada yetişen sporcularımızın başarıları, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. TOHM sporcularımıza güvenimiz tam. Hedefimiz, olimpiyatlara dört sporcu göndermek ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.