Site Rengi

DOLAR 32,2499
EURO 35,0566
ALTIN 2.467,33
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Vali Aksoy’dan 03 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı

Vali Aksoy’dan 03 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
02.05.2024
A+
A-

         Birleşmiş Milletler tarafından 1993 yılında alınan karar doğrultusunda, 3 Mayıs tarihi ülkemizde de “Dünya Basın Özgürlüğü Günü” olarak kutlanılmaktadır.

 Basın mensupları toplumun ihtiyaç duyduğu her konuda araştırma, bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma hizmetini yerine getirmektedir. Bu önemli görevi yerine getiren basın mensuplarının çalışmalarını özgürce yapabilmesinde basın özgürlüğünün büyük önemi vardır. Doğru bilgiye, habere ve gerçeğe ulaşmak özgür basın mecraları ile mümkündür. Aynı zamanda kamu görevi yürüten basın kuruluşlarımızın ve çalışanlarının zor şartlarda bile görevlerini yerine getirebilmek için gösterdikleri çabayı biliyor ve bu gayretlerini takdirle karşılıyorum. Valilik olarak ilimizdeki basın çalışanlarını mesai arkadaşı olarak gördüğümüzü, köklü ve güçlü basınımızla birlikte Eskişehirlilerin hizmetinde olduğumuzu belirtmek istiyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle, “3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününü” kutlar, değerli basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.