Vali Işın “Yazımda Kardeşlik Var” kampında öğrencilerle buluştu

Kütahya Valisi Musa Işın, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yazımda Kardeşlik Var” temalı kampı ziyaret ederek Kur’an kursu öğrencileri ile bir araya geldi.
Vali Musa Işın öğrencilere hitabında, derslerde başarılı olmaları, Kur’an-ı Kerim’i güzel okumaları, ayetleri ezberlemeleri ve Peygamber Efendimizin hayatını örnek almaları gerektiğini belirtti. Vali Işın, “Hem pozitif hem manevi ilimlerde kendimizi geliştirmeliyiz. Serkeşlik, disiplinsizlik, anne babaya saygısızlık gibi davranışların ne inancımızda ne de kültürümüzde yeri vardır. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirin” dedi.
İl Müftüsü Dr. İrfan Açık’tan bilgi alan Vali Işın, kampın gençler için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.
2 gece 3 gün süren programda mahremiyet, nezaket, istismar ve bağımlılık konularında eğitimler veriliyor; namaz, doğa yürüyüşleri, futbol turnuvaları, kamp ateşi gibi etkinlikler düzenleniyor. Kampa toplam 15 öğrenci katılıyor.
