Site Rengi

DOLAR 34,0660
EURO 38,0679
ALTIN 2.834,54
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Vali Yardımcısı Han çevre illere de hizmet veren Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nde inceleme yaptı

Vali Yardımcısı Han çevre illere de hizmet veren Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nde inceleme yaptı
05.06.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Vekili Harun Reşit Han, Türkiye’de bulunan 39 Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünden biri olan, Tarım ve Orman Bakanlığına doğrudan bağlı kuruluş olarak hizmet veren Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünü ziyaret etti.

Müdürlük bünyesinde yürütülen çalışmalar konusunda Vali Yardımcısı Vekili Harun Reşit Han’a bilgiler veren İl Müdürü Murat Kuzkale, laboratuvarda sadece Afyonkarahisar’da değil çevre illerden ve hatta bazı analizlerde tüm Türkiye’den gelen numunelerin analiz edildiğini söyledi. Kuzkale, laboratuvara denetim ve resmi istek yoluyla numuneler geldiği gibi, vatandaşların, gıda ve yem işletmecilerinin de özel istek yoluyla analiz talebinde bulunabildiğini söyledi.

Vali Yardımcısı Han ise yaptığı konuşmada; “İlimizde bulunan Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünü büyük bir memnuniyet ve gurur duyarak kurum müdürümüz ve ilgili personelin eşliğinde ziyaret ettim. Laboratuvar Müdürlüğümüz ülkemiz, insanımız ve gelecek nesillerin sağlığı için kutsal ve önemli bir görev icra ediyor. Kurum müdürü Murat Kuzkale ve tüm kurum personelini yapılan çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.