Site Rengi

DOLAR 34,2156
EURO 37,8562
ALTIN 2.925,74
BIST 9.126,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Açık
Eskişehir
24°C
Açık
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 22°C

Yeni döneme hoş geldiniz

Yeni döneme hoş geldiniz
02.10.2024
A+
A-

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde (BŞEÜ) 2024-2025 akademik yılı başlarken, rektör yeni döneme başlayan öğrencilerini yemekhanesinde ağırladı.

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, üniversite yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek “Hoş geldiniz” diyerek, yeni dönemde başarılar dileyerek sohbet etti. Rektör Kaplancıklı, öğrencilerle bir araya geldiği buluşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, “Öğrencilerimize başta eğitim öğretim faaliyetleri olmak üzere; barınma, ulaşım, beslenme, sosyal ve kültürel imkanları açısından en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra da öğrencilerimiz ve personelimiz için en iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.