Site Rengi

DOLAR 32,2516
EURO 34,7410
ALTIN 2.445,12
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 23°C

Yerli Malı Haftasında öğrencilere TOGG sürprizi

Yerli Malı Haftasında öğrencilere TOGG sürprizi
14.12.2023
A+
A-

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Yerli Malı Haftası nedeni ile Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri ile buluştu. Etkinlikte Başkan Zeybek, belediye araç filosuna kazandırdığı, Türkiye’nin gururu yerli otomobil TOGG’u okul bahçesine getirilerek, öğrencilere tanıttı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliği yerli ürünlerin yanı sıra yerli ve milli araç TOGG ile kutlandı. Öğrenciler, yerli aracın okula gelmesiyle büyük bir heyecan yaşarken, etkinlikte Okul Müdürü Yusuf Akgün ve öğretmenler de hazır bulundu.

TOGG sevinci yaşayan çocuklar aracı inceleme fırsatı buldu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar yerli ve milli araç önünde fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. Başkan Zeybek ziyaret kapsamında okulda incelemelerde de bulundu, talepleri aldı. Okul ile ilgili istekleri tek tek not alan Başkan Zeybek, gerekenin yapılması konusunda talimat verdi. Program, öğrenciler ile hatıra fotoğrafları çekinilmesi ve yerli ürünlerin ikram edilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.