Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0806
ALTIN 2.297,91
BIST 8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Acar: ‘Buz Pistine Dönen Sokaklar Kaza Riskini Artırıyor’

Acar: ‘Buz Pistine Dönen Sokaklar Kaza Riskini Artırıyor’
28.01.2022
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan mahalle sokaklarındaki kar ve buzların giderilememesinden dolayı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u sert bir dille eleştirdi.

Başkan Acar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Şehrimize yağan karın üstünden 10 günlük bir zaman geçmesine rağmen halen daha çoğu mahallemizin sokakları kar ve buzdan dolayı ciddi tehlike oluşturmaktadır. Vatandaşlarımız kaldırımlarda yürümekte zorluk çekiyor. Buz pistine dönen sokaklar, araçlar için kaza riskini artırıyor. İlk karın yağmasından bu zamana kadarki geçen zaman diliminde Odunpazarı Belediyesi ve Belediye Başkanı Sn. Kazım Kurt karla mücadele hususunda maalesef sınıfta kalmıştır.

Ana arterlerde yeterli çalışma yapılmamasıyla birlikte ara sokaklar kendi kaderlerine terk edilmiştir. Vatandaşlarımız her gün mahallelerden fotoğraflar çekerek bizlere göndermek suretiyle yetkililerden, gereğinin yapılması için uyarılarda bulunmamızı talep etmektedirler. Daha dün sabah mahallelerden gelen fotoğrafları sosyal medya hesabımızdan paylaşım yapmak suretiyle Sn. Kazım Kurt’a ve OdunpazarıBelediyesi’ne uyarımızı yaptık.

Meteoroloji hava tahminlerine göre önümüzdeki en az 10 günlük süreçte çetin kış şartlarının devam edeceği gözüküyor. Dolayısıyla havaların ısınarak buzların erimesini beklemeden bir an önce mahalle sokaklarında tuzlama çalışmasına başlanması gerekmektedir. Aksi takdirde Allah korusun buzlanmadan dolayı meydana gelebilecek kazalardan Odunpazarı Belediyesi ve Belediye Başkanı Sn. Kazım Kurt birinci dereceden sorumludur. Bizler her zaman vatandaşlarımızın sesine kulak vererek şu ana kadar gerekli uyarılarımızı yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Uyarılarımızı dikkate alıp almamakta yine Belediye Başkanı Sn. Kazım Kurt’un sorumluluğundadır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.