Site Rengi

DOLAR 32,3674
EURO 34,9625
ALTIN 2.325,24
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

AK Gençlerden YKS’ye Girecek Öğrencilere Tam Destek

AK Gençlerden YKS’ye Girecek Öğrencilere Tam Destek
28.06.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları 26-27 Haziran günleri gerçekleşen YKS öncesinde sınava girecek olan öğrencilere destek olmak amacıyla gerçekleştirdikleri programda; şehrin farklı noktalarında stand açarak kek, su ve maske dağıttılar.

Programa katılım sağlayan AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Musab Tayyip Altınkaynak öğrencilerde ve velilerde oluşan sınav stresini kırmak için kendileriyle sohbet edip başarılar diledi.

Programla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Altınkaynak: Öğrenci arkadaşlarımızın hayallerine ulaşmak için büyük çaba göstererek çalıştıkları bu sınavda heyecanlarını beraber paylaşmak istedik. Pandemi koşullarına rağmen çalışmalarına devam eden arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını almaları en büyük temennimizdir. Gerek ikramlarımız gerekse sınav öncesi kendilerini rahatlatmak amaçlı motivasyon konuşmalarımızla arkadaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Sınava girecek olan bütün öğrenci kardeşlerimize başarılar dileriz dedi.

İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan da sınavın başlamasıyla birlikte dışarıda heyecanla bekleyen ailelerle sohbet etti. Bu vesileyle hem sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi hem de en az öğrenciler kadar sınav heyecanı yaşayan ailelerin heyecanını kendileriyle sohbet ederek paylaştı. Öğrencilerin güzel sonuçlar alacağına yürekten inandığını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.