Site Rengi

DOLAR 32,5889
EURO 34,8006
ALTIN 2.499,03
BIST 9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ünalır, Kadın Muhtarlarla Görüştü

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ünalır, Kadın Muhtarlarla Görüştü
29.12.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, kadın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarına dair sohbette bulunulan toplantıya; İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Başkan Yardımcısı Metin Çekiç, Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş ve kadın muhtarlar katıldı.

Kadınların her alanda daha etkin ve söz sahibi olmalarının gurur verici olduğunu belirten Başkan Ünalır,Kadınlarımızın her alanda etkin olması ve daha çok söz sahibi olması gerçekten gurur verici. Bu bağlamda bugün değerli kadın muhtarlarımızla bir araya gelerek mahalle sakinlerimizin talep ve sıkıntılarına dair sohbette bulunduk. İl Başkanımız Zihni Çalışkan’ın destekleriyle çözüm konusunda ne yapabilirizideğerlendirdik. İstişare kültürü ve ortak aklı önemsemeye devam edecek, bu tarz buluşmalarımızı sürdüreceğiz. Kamu ve yerel yönetimler arasında bir köprü vazifesi gören, kılcal damarlarımız değil ana damarlarımız olan kadın muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Toplantıya; Batıkent Mahalle Muhtarı Derya Can, Fatih Mahalle Muhtarı Eda Yıldırım, Güllük Mahalle Muhtarı Tülay Celt, Hoşnudiye Mahalle Muhtarı Figen Rençber, İhsaniye Mahalle Muhtarı Hülya Üregel, Kumlubel Mahalle Muhtarı Gülay Karagöz, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Acıkgöz, Cunidiye Mahalle Muhtarı Sevil Ata, Vişnelik Mahalle Muhtarı Meriç Günay, Yenikent Mahalle Muhtarı Nezahat Nazik, Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Gül Karausta, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Sevgi Doğan, Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen Canbaz katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.