Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 19°C

AK Parti Odunpazarı’ndan Emek Mahallesi’nde Aşure İkramı

AK Parti Odunpazarı’ndan Emek Mahallesi’nde Aşure İkramı
19.08.2021
A+
A-

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sedef Özgüneş, Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı ve Emek Mahalle Teşkilatı ile birlikte Emek Mahallesi’nde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Başkan Acar yaptığı açıklamada:
“Muharrem ayının bereketini ihtiva eden Aşure Günü’nün Ülkemize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Bu özel günleri yaşatmak ve anlamlı olmasını sağlamak adına bugün tüm Odunpazarı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Emek Mahalle Teşkilatımız ile birlikte Emek Mahallemizde vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle hemşehrilerimizle birlikte olma ve onlarla hasbihal etme fırsatımız oldu. İlgilerinden dolayı vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu organizasyonda emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.