Site Rengi

DOLAR 32,3269
EURO 35,0739
ALTIN 2.300,06
BIST 8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

AK Parti Tepebaşı Mahalle Sandık Buluşmalarına Start Verdi

AK Parti Tepebaşı Mahalle Sandık Buluşmalarına Start Verdi
24.05.2022
A+
A-

AK Parti Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanlığı her hafta bir mahallede olmak üzere mahalle sandık başkanları ile buluşmaya başladı.

İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu Başkanlığında ilk olarak Uluönder mahallesinde  gerçekleştirilen mahalle sandık başkanları buluşması ; İl Başkanı Zihni Çalışkan, İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerim Furkan Aksın, Mahalle Teşkilatı ve 3 kademe Mahalle Sandık Sorumlularının katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Çizmelioğlu yaptığı konuşmasında “Biz AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak haftanın her günü hemşerilerimizin, teşkilatımızın her bir üyesinin yanında olmak, dinlemek ve AK Partimizin Ülkemize ve Şehrimize kattığı değerleri anlatmak için programlarımızı sürdürüyoruz.

Mahalle başkanlarımız, komisyon üyelerimiz ve sandık sorumlularımızın katıldığı bu buluşmalarda 2023 hedeflerimizi paylaşmak ve planlamak üzere her hafta bir mahallemizde olmak üzere tüm sandık sorumlularımız ile birebir görüşerek istişarelerde bulunup, görevimizin önemini ve yaklaşan 2023 genel seçimimizin heyecanını hep birlikte paylaşacağız.

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına bir tuğla daha eklemenin gayreti içindeyiz. Bizler bir dünya liderinin, dünya mazlumlarının hamiliğini yapan bir önderin davasının neferleriyiz. Bu düstur ile ilçemizin her sokağına, bu ilçede yaşayan her bir hemşerimize dokunmaya, hemhal olmaya her zamankinden daha çok gayretle devam edeceğiz.

“Bugüne kadar her gün çeşitli program ve etkinlikler ile sahada olduk. Mahalle, esnaf, yaşlı, hasta, engelli ve taziye ziyaretlerimiz, Mahallem Söz Sende, Tepebaşı Gönül Sofrası, Çay Simit programlarımızla birçok hemşehrimiz ile biraraya gelerek programalarımızı gerçekleştirdik. Bu programlarımıza yine devam edeceğiz ancak şimdi bir de önümüzde 2023 seçimleri var.

Biz şunu çok iyi biliyoruz; 2023 seçimleri sadece bir seçim değil, 2023 seçimleri sadece Türkiye’nin seçimi değil. Azerbaycan, Filistin, Kudüslü mazlumlar için, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri aslında bakıldığında İslam Coğrafyası ile birlikte tüm dünya için çok önemli olduğunu biliyoruz ve biz bunun için Tepebaşı İlçe Teşkilatı olarak bugüne kadar gece gündüz nasıl çalıştıysak bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.

Tepebaşı Teşkilatının yoğun çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Çizmelioğlu sözlerine şöyle devam etti; “Sandık çalışmalarımızla teşkilatımızın görev ve sorumluluğunun farkında olarak sahada olmaya hazır ve sahada olmaktan hemşehrilerine dokunabiliyor olmaktan mutluluk duyan bir teşkilatız. Bugün Uluönder mahallemizde gerçekleştirdiğimiz ilk Mahalle Sandık Buluşması toplantımızın ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.