Site Rengi

DOLAR 32,5836
EURO 34,6522
ALTIN 2.527,59
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Akar: ‘Eğitim-Bir-Sen Toplum Ahlâkını Erozyona Uğratacak Her Türlü Yanlışın Karşısında Durmaya Devam Edecek’

Akar: ‘Eğitim-Bir-Sen Toplum Ahlâkını Erozyona Uğratacak Her Türlü Yanlışın Karşısında Durmaya Devam Edecek’
16.01.2021
A+
A-

Eğitim Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, Eskişehir Barosu tarafından düzenlenen LGBT eğilimli eğitimlerle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Eğitim-Bir-Sen Başkanı Akar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Eskişehir Barosu LGBT’yi destekleyen derneklerle işbirliği yaparak internet üzerinden çevrimiçi eğitimler düzenlemektedir. Baro temel hak ve hürriyetler bahanesiyle tarih boyunca semavi inançlar tarafından lanetlenmiş ve  toplumun değerleriyle bağdaşmayan bu tip düşünce ve eylemleri normalleştirme ve meşrulaştırma yoluna gitmemelidir. Tüm bu yönelim ve davranışlar ülkemizin geleceği olan genç dimağları olumsuz etkilemekte tedavisi olmayan zehirlenmelere neden olmaktadır. Topluma rağmen kasıtlı olarak desteklenen bu eylemler aynı zamanda genel ahlaki ilkelere yönelik de bir saldırıdır.

LGBT, onların türevi ve onları destekleyen örgütler sadece gençlerimizin ahlakını ve maneviyatını tehdit etmekle kalmamakta; ülkenin manevi bütünlüğünü tehdit eden her türlü bölücü yapıyla da da kol kola, omuz omuza hareket etmektedirler. Varoluş amacı adaletin tesisini sağlamak ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak olan yargı mekanizmamızın asli unsurlarından olan baroların bu türden oluşumlarla işbirliği yapmaları aymazlıktır, ülkenin maddi ve manevi değerlerine ihanettir. Eskişehir barosunun ivedilikle bu tür çalışmalardan vazgeçmesi gerekmektedir.

Toplumumuzun manevi değerlerine saldırı kabul ettiğimiz bu oluşumlar ve onları meşru kılmaya çalışan yapılar şunu bilsinler ki Türkiye’nin en büyük eğitim sendikası olan Eğitim-Bir-Sen toplum ahlakını erozyona uğratacak her türlü yanlışın karşısında durmaya devam edecektir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.