Site Rengi

DOLAR 32,3752
EURO 35,0539
ALTIN 2.326,91
BIST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Altun ve Kılıç’tan MÜSİAD’a Ziyaret

Altun ve Kılıç’tan MÜSİAD’a Ziyaret
17.06.2022
A+
A-

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun ve Tapu ve Kadastro Eskişehir Bölge Müdürü Cevdet Kılıç; MÜSİAD’ı ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Salih Altun ve Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret ederek MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman nezdinde şube yönetimi ve dernek üyeleri ile Kahvaltı Programı ve İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Salih Altun, yaptığı açıklamada: MÜSİAD Eskişehir Şubesini ziyaret ederek MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Şube Yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek şehrimizin gündemi ile ilgili istişareler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Ülkemizin ekonomik yönünden hızla büyümesinde ve gelişmesinde sivil toplum kuruluşları önemli rol oynuyar.” dedi.

Vali Yardımcısı Altun; ‘şehrin daha çok büyümesi ve gelişmesi için Vali Erol Ayyıldız’ın öncülüğünde şehir için en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve aynı azimle çalışmaya devam edeceklerini’ belirtti.

Tapu ve Kadastro 17. (Eskişehir) Bölge Müdürü Cevdet Kılıç ise MÜSİAD üyelerine, tapu müdürlüklerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak tapuda işlerin yürütülmesi için çözüm odaklı gerekli açıklamalarda bulundu.

Altun ve Kılıç, gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’a MÜSİAD yönetimine ve üyelere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. ”

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman: “Değerli Vali yardımcımız Salih Altun, değerli Tapu ve Kadastro 17. (Eskişehir) Bölge Müdürümüz Cevdet Kılıç’ ı derneğimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Şehrimiz ile ilgili istişarelerimiz oldu karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Vali Yardımcımız Sayın Salih Altun’un Sivil Toplum Kuruluşları (STK)na ilgi ve alakaları bizi ayrıca memnun etmiştir. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) son 3 aylık verilerine göre; Eskişehir 17. Bölge Müdürlüğü yetki alanındaki Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya İllerinde kadastro hizmetlerine yönelik taleplerin karşılanmasında ortalama 4 günlük süre ile en kısa sürede yapan Bölge Müdürlüğü olması dolayısıyla Tapu Bölge Müdürümüz Cevdet Kılıç Beyi Müdür yardımcılarını ve emeği geçen tüm Personeli tebrik ederim. Altun ve Kılıç’ ın başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ve devamını diledi. Üyelerimize yaptıkları bilgilendirmeler, üyelerimizin sorularına içtenlikle verdikleri cevaplardan ve derneğimize yaptıkları bu nazik ziyaretlerinden dolayı Altun ve Kılıç’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.