Site Rengi

DOLAR 32,5128
EURO 34,7988
ALTIN 2.427,11
BIST 9.714,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Anka Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı

Anka Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Açıldı
11.03.2021
A+
A-

Misafir ettiği tüm yaşlı bireylerin ruhsal, bedensel ve sosyal olarak tam bir iyilik halinde olmasını; bu iyilik halinin sürekli devam etmesini sağlama hedefi ile yola çıkan Anka Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Anka Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Ramazan Topal, Anka ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Yaşlılarımızın sadece yaşamalarını değil insana yakışır şekilde kaliteli yaşam sürmelerini sağlamak istiyoruz. Yaşlılarımız için bakım ve rehabilitasyon hizmetlerini gerçekleştirirken bütün çalışanlarımızın katılımına önem veriyoruz. İlgili tarafların haklarını ve mahremiyetlerini koruyarak, memnuniyeti en üst seviyede tutma amacındayız. Sonuçta, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yürürlükteki “Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliği” kapsamında uygulanabilir tüm yasal şartları yerine getirmekle yükümlüyüz. Bu kapsamda, ilgili taraflar ile güvene dayalı iş birliği içinde olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Ne de olsa Türkiye kendine has jeopolitik öneme sahip bir ülke. İçinde bulunduğumuz topluma ve çevreye saygılı, örnek bir kuruluş olmamız gerekir. Bununla da kalmamalı, kalite yönetim sistemi uygulamalarını sürekli iyileştirmeyi kalite politikamız yapmalıyız.”

7/ 24 bakım ve takip hizmeti sağlıyoruz”

Kurumda ne tür hizmetler verileceğinden bahseden Topal: “7 gün 24 saat alanında uzman doktor, hemşire ve yaşlı bakım personelleri kontrolünde düzenli bakım ve takip hizmeti kuruluşumuzda sağlanmaktadır. Öncelikli hizmetlerimizden bir diğeri ise “palyatif bakım”dır. Palyatif Bakım tanım olarak, tedavisi mümkün olmayan herhangi bir hastalıktan muzdarip olan kişilere ve yakınlarına destek ve bakım hizmeti veren bir tıp anlayışıdır. Palyatif bakım ile hastanın hastalığından kaynaklı ortaya çıkan durumları tolere edebileceği seviyeye indirmek ve yaşamını insana yakışır şekilde sürdürmesini sağlamak için çalışıyoruz. Ayrıca, kuruluşumuzda doğru ve profesyonel bir bakım hizmeti ile ameliyat sonrası komplikasyonları en aza indirerek iyileşme sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmaktayız.

Bunlar dışında sunduğumuz diğer hizmetler ise şunlardır: 24 saat hemşire takibi, rutin vital takibi (tansiyon, şeker, ateş vb.), sonda ve katater uygulamaları, pozisyon ve yara takibi, gerekli tedavi ve ilaç uygulamaları, sıvı takibi, kan alma, enjeksiyon serum  uygulamaları, trakeostomi ve Peg takibi, hastane kontrolü ve randevu takibi ve diğer psiko-sosyal destek hizmetlerini sayabiliriz Son olarak eklemek gerekirse şöyle diyebilirim: Huzurun bir adı var: Anka.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.