Site Rengi

DOLAR 32,3360
EURO 35,1838
ALTIN 2.245,69
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
14°C
Parçalı Bulutlu
Sal 9°C
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 9°C

Arıman Standına Yoğun İlgi

Arıman Standına Yoğun İlgi
27.11.2021
A+
A-

Bu sene ikincisi düzenlenen Eskişehir Yapı Fuarı, inşaat sektörünü bir araya getirdi.

ETO Tüyap Fuar alanında düzenlenen 2. Eskişehir  Yapı Fuarı’nda yerini alan Arıman Makine ve Hırdavat Genel Müdürü Serhan Arıman, fuarda yaptığı konuşmada:
“İkincisi düzenlenen yapı fuarındayız. İnşaat sektörüne hitap edecek olan ürünleri fuarımızda sergilemek üzere yerimizi aldık. Özellikle akülü elektrikli el aletleri ve aksesuarları metal, alüminyum, ahşap sektöründeki ustaların, montaj firmalarının, inşaat ile aklınıza gelebilecek her türlü ortamda kullanılan el aletleri şu an burada sergileniyor. TÜYAP Fuar Merkezi 2. Salonda tüm ilgilileri standımıza bekliyoruz. Yapı inşaat sektöründeki yenilikleri görmek isteyen tüm ilgili çalışanlarımızı buraya davet ediyoruz. Tüm yeni ürünleri akülü ve diğer ürünlerimizi burada kullanıp uygulama denemesi de yapabilecek bir alanımız da var. Danışmanlık hizmeti de veriyoruz” diye konuştu.

Fuarın ilgisini çeken heykel
Bu yıl ikincisi düzenlenen fuarda Arıman Makine ve Hırdavat Genel Müdürü Serhan Arıman’dan bir sürpriz hazırlandı. Arıman, Metal Heykel Sanatçısı Rıdvan Sevim ve aslan heykelini Eskişehirliler ile buluşturdu. Özellikle boyutu ile dikkat çeken heykel, fuar katılımcılarının ilgisi ile karşılaştı. Aslan heykeli, sanatçı Rıdvan Sevim’in en özel eserlerinden…

Arıman, Rıdvan Sevim ve eserlerini Eskişehir’de ağırlamaktan gurur duyduklarını belirterek kendisinin en özel eserlerinden biri olan aslan heykelini bol katılımcılı bir fuarda sergileme fırsatı duyduklarını ifade etti. Daveti üzerine Eskişehir’e gelen Sevim’e teşekkür eden Serhan Arıman: “Ünlü metal sanatçısı Rıdvan Sevim’in ‘Dorlion’ adlı aslan heykeli eserini, fuarımıza renk katmak için sergileme fırsatımız oldu. 28 Kasım’ a kadar fuar alanındayız. Kendisi de Eskişehir’e gelerek fuarı gezme fırsatı buldu. Bundan sonraki süreçte Eskişehir halkımız için sürprizlerimiz devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.