Site Rengi

DOLAR 32,5771
EURO 34,7943
ALTIN 2.511,15
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Başkan Ataç’tan Eskişehir OSB’ye Ziyaret

Başkan Ataç’tan Eskişehir OSB’ye Ziyaret
30.01.2022
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve yönetimi ile görüştü.

Ziyarette Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, EOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan, Hamza Tınas, Denetim Kurulu Üyesi Hikmet Çetin ile sanayiciler İsmail Kunduracı ve Hakan Bayar yer aldı. Gerçekleşen ziyarette sanayideki son gelişmeler ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Tepebaşı Belediyesi ile örnek çalışmalara imza attık

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, OSB’deki son gelişmelere ilişkin Başkan Ataç’a bilgiler verdi. Başkan Küpeli, 4 yıllık görev süreci boyunca Eskişehir’de kamu kurum ve kuruluşlarla her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını aktararak, Tepebaşı Belediyesi ile de önemli iş birlikleri yaptıklarını ve örnek çalışmalara imza attıklarını iletti.

Sanayicilerimiz üretmeye ülke ekonomisine katkı sunamaya devam ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise Eskişehir sanayisinin son yıllarda önemli bir atılım içerisinde olduğunusöyledi. Başkan Ataç, sanayicilerin yaşamış olduklarısıkıntılara rağmen üretmeye, şehrin ve ülke ekonomisine katkısağlamaya devam ettiklerini belirtti. Eskişehir OSB yönetiminin başarılı işlere imza attığını söyleyen Başkan Ataç, Belediye-OSB iş birliğinin ise artarak devam edeceğini iletti.

Ataç son olarak, 7 Şubat 2022 Pazartesi günü gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulda Başkan Küpeli ve ekibine başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.